Πληροφορίες

ενημέρωση σχετικα με απαιτούμενα στοιχεία

information 2016-11-07T10:10:27+00:00

Παροχές και υπηρεσίες που προσφέρουμε

Παγκόσμια αναγνωρισμένη πιστοπόιηση ΙΑΤΑ

Δωρεάν 5ήμερο ταξίδι αμέσως μετά την εκπαίδευσή σας!

Δωρεάν εισιτήρια από και προς την Κύπρο!

Συνολική εκπαίδευση 2 μηνών

Επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας

Διαμονή με έκπτωση στη Κύπρο!

Στοιχεία που χρειάζονται σχετικά με την διαδικασία εγγραφής

H Air Travel Aviation Academy ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2013, με απώτερο σκοπό να προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια σε όλους τους σπουδαστές για να αποκτήσουν επαγγελματική κατάρτιση με διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά. Να εκπαιδευτούν γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά. Έτσι, η Air Travel Aviation Academy σαν εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό κέντρο του Διεθνούς Οργανισμού ΙΑΤΑ προσφέρει διπλώματα διεθνώς αναγνωρισμένα από όλες τις αεροπορικές εταιρείες του κόσμου, όλα τα αεροδρόμια και όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία καθώς και γραφεία μεταφοράς εμπορευμάτων. Μέσα σε διάστημα 2 μηνών μπορεί κάποιος να αποκτήσει ένα πτυχίο και να ανοίξει μπροστά του νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ακαδημίας μας, κ. Εύρος Κόνσολος, με την πολύχρονη εμπειρία του σαν εκπαιδευτικός σύμβουλος ως επίσης και η μεγάλη του εμπειρία που απέκτησε όταν υπηρετούσε στο Αστυνομικό Σώμα στην Υπηρεσία Αλλοδαπών&Μεταναστέυσεως όπου διενεργούσε Προφορικές/Προσωπικές Συνεντεύξεις σε διάφορες χώρες στις Πρεσβείες/Προξενεία της Κυπριακής Δημοκρατίας ,σε υποψήφιους Αλλοδαπούς φοιτητές που επιθυμούσαν να σπουδάσουν στην Κυπρο σε διάφορα Πανεπιστήμια και κολλέγια Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Δέον να σημειωθεί ότι με την προσωπική επαφή που είχε κατά τις συνεντεύξεις με τους υποψηφίους φοιτητές από χώρες όπως το Μπαγκλαντές, την Κίνα, την Ινδία, το Πακιστάν και άλλες χώρες, κατάφερε να αποκομίσει τεράστια εμπειρία όσον αφορά τις εκπαιδευτικές ανάγκες της εποχής.

Βασισμένος στο ότι η εκπαίδευση ενός ατόμου είναι μια ιδιαίτερα πολύτιμη επένδυση, ο κ. Εύρος Κόνσολος ως πρώην μέλος της Υπηρεσίας Αλλοδαπών & Μετανάστευσης και αξιοποιώντας την εμπειρία και τις γνώσεις του μπορεί να μελετήσει σε βάθος τις εκπαιδευτικές ανάγκες των ενδιαφερόμενων και να δώσει αλάνθαστη πληροφόρηση και συμβουλές .

Ο κ. Κόνσολος με επαγγελματισμό και φροντίδα στις εκπαιδευτικές αναζητήσεις των ενδιαφερομένων πιστεύει απόλυτα ότι ο σπουδαστής στη ακαδημία μας αξίζει προσωπικής επαφής, σοφών συμβουλών για μια σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.

PROFILE